Składniki:
pieczarki - kapelusze | 2-3 duże sztuki/osobę |
szpinak świeży | 8 garści |
parmezan starty | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 2-4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej z pestek winogron | 4 łyżki |
sok z cytryny |
pieczarki - kapelusze | 2-3 duże sztuki/osobę |
szpinak świeży | 8 garści |
parmezan starty | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 2-4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej z pestek winogron | 4 łyżki |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: