Grillowane frankfurterki w bekonie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • frankfuterki

    10 sz
  • boczek wędzony

    10 dużych plastrów
  • Papryka słodka mielona Prymat

  • Papryka ostra mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Frankfurterki posypać papryką i owinąć plastrami bekonu. Najlepiej kupić gotowy w plastrach ponieważ powinny być bardzo cienkie. Smażyć na grillu aż będą zrumienione. Podawać z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami z grilla.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ania67 24.08.2015 20:44
Super przekąska
irenka 24.08.2015 19:03
szybko i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat