Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana pierś musztardowo-czosnkowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 kg
oliwa 1/2 szklanki
czosnek 4 ząbki
ocet jabłkowy 1 łyżka
miód płynny 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
pieprz 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana pierś musztardowo-czosnkowa

Wszystkie składniki płynne mieszamy ze sobą. Dodajemy też przeciśnięty czosnek oraz pieprz. Pierś kroimy na mniejsze części, zanurzamy w płynie i zostawiamy na 4 godziny. Po upływie tego czasu grillujemy po 15 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 05.05.2015 08:51
pychota :)
pajbek 04.05.2015 21:15
Pyszne mięsko ;-)
Katarzyna59 04.05.2015 20:43
bardzo pyszna
irenka 04.05.2015 20:38
ale pyszne mięsko
Franciszek 04.05.2015 20:19
Super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak