Grillowana cukinia

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinię obrać i pokroić w plastry grubości 1cm. Popruszyć solą, pieprzem i odrobiną przyprawy uniwersalnej. Każdy talarek zawinąć osobno w folię aluminiową kładąc na wierzchu odrobinę masła. Piec na grillu do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 31.03.2011 16:29
oj chyba długo musi się piec do miękkości
kielcok1 04.03.2011 15:13
mnie nie smakowała

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat