Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GOTOWANE NADZIEWANE ROLADKI DROBIOWE

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 500 gram
szuszone pomidory po jednym na roladkę
papryka czerwona 1 szt
sól i pieprz do samku
ser gouda 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: GOTOWANE NADZIEWANE ROLADKI DROBIOWE

Pierś rozbijamy na cienkie plastry. Solimy i pieprzymy. Układamy żółty ser, paprykę i suszony pomidor.Możemy posypać ulubionymi ziołami. Zwijamy wszystko w roladkę. Owijamy folią spożywczą. Końce zwijamy jak cukierki i zawiązujemy nitką. Roladki gotujemy w wodzie około 15-20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.01.2013 13:21
robiłam takie w foli ale ze szpinakiem
Anula 29.11.2012 14:58
Zdrowie na talerzu, szczególnie dla odchudzających się:)
Konczi 27.11.2012 15:35
w foli spożywczej jeszcze nie gotowałam ale wypróbuję
halina17 27.11.2012 15:02
Smaczne roladki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak