Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

GOTOWANE NADZIEWANE ROLADKI DROBIOWE

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny
500 gram
szuszone pomidory
po jednym na roladkę
papryka czerwona
1 szt
sól i pieprz
do samku
ser gouda
100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: GOTOWANE NADZIEWANE ROLADKI DROBIOWE

Pierś rozbijamy na cienkie plastry. Solimy i pieprzymy. Układamy żółty ser, paprykę i suszony pomidor.Możemy posypać ulubionymi ziołami. Zwijamy wszystko w roladkę. Owijamy folią spożywczą. Końce zwijamy jak cukierki i zawiązujemy nitką. Roladki gotujemy w wodzie około 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.01.2013 13:21
robiłam takie w foli ale ze szpinakiem
Anula 29.11.2012 14:58
Zdrowie na talerzu, szczególnie dla odchudzających się:)
Konczi 27.11.2012 15:35
w foli spożywczej jeszcze nie gotowałam ale wypróbuję
halina17 27.11.2012 15:02
Smaczne roladki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak