Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gotowane mięso do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kg
woda 1 l
olej do smażenia
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gotowane mięso do obiadu

myjemy mięso dzielimy je na porcje, następnie dajemy je na rozgrzany olej i obsmażamy z każdej strony na złoty kolor, zalewamy wodą i gotujemy aż do miękkości mięsa. Następnie pod koniec gotowania dodajemy przyprawy do smaku mięsa. Gotujemy do wygotowania wody, podajemy do obiadu z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 25.07.2012 11:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak