Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana szynka na kanapki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wieprzowa 60 dag
wywar warzywny 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana szynka na kanapki

Szynkę wieprzową kroimy w plasterki. Plasterki powinny być grube około 1,5 cm. Następnie wrzucamy je do gotującego się wywaru warzywnego. Do wywaru wrzucamy również kostki rosołowe. Całość gotujemy około 20 minut na małym ogniu. Ugotowane mięso wyjmujemy i studzimy. Tak ugotowaną szynkę możemy kłaść na chleb i jeść w formie kanapek. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak