Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana pierś z indyka na parze

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 4 szt
ziemniaki gotowane w mundurkac 300 gram
buraczki konserwowe 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana pierś z indyka na parze

Sznycle z indyka (4 sztuki) solimy, doprawiamy pieprzem i oregano. Odstawiamy do lodówki. Po godzinie rozbijemy je lekko. Gotujemy na parze, aż będą miękkie. Podajemy z ziemniaczkami ugotowanymi w mundurkach i buraczkami Smak

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 05.03.2012 21:02
coś dla mnie
AgaS10 08.06.2011 20:39
świetne jedzonko:)
Kuchareczekjeden 01.06.2011 09:34
pycha
ronald88 25.04.2011 09:41
nietypowy pomysł
anja3107 21.04.2011 20:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak