Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana fasolka szparagowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
masło 3 łyżki
sól 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana fasolka szparagowa

Fasolke opłukać, odkroić z obu stron \"końcówki\" i ugotwać w osolonej wodzie.
Bułkę tartą zrumienić, masło roztopić.
Ugotowaną fasolkę odcedzić, przełożyć na talerz, polać masełkiem i posypać bulką tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 28.05.2012 07:26
Ale by się zjadło...
Faustyna 12.08.2011 07:24
Bardzo lubię fasolkę ! Robię podobną! Pychotka!
Jaheira11 13.04.2011 23:41
bardzo lubię
Malinka 01.03.2011 16:30
Ale już niedługo będą świeżutkie owoce i warzywa:)
kuklik 24.02.2011 11:27
tęskno za taką świeżutką
iwona332 22.09.2010 22:39
super
Malinka 15.09.2010 11:10
A co tu robią \"cudze\" zdjęcia?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak