Gorzka czekolada jako polewa do ciasta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tabliczka gorzkiej czekolady

    1 szt.
  • mleko

    4 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do gorącego mleka dodać pokruszoną czekoladę, rozpuścić i polać ciasto.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
calliope 19.01.2012 09:50
bardzo lubię :)
kuklik 07.07.2011 20:02
szybka i pyszna
Małgorzata77 06.07.2011 10:09
ciekawe
Motorek 16.04.2011 10:03
smaczna
Izabela/bella81 03.11.2010 01:59
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat