Gorące kakao

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kakao

  • mleko

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko wlać do garnka co jakiś czas mieszając doprowadzić do gotowania, następnie dodać kakao nadal mieszając , później dodać cukier. Gotowe kakao rozlać do szklanek, podawać gorące.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paula191919 13.08.2015 08:57
uwielbiam je pić w porę zimową...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat