Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonki indycze podsmażane

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonki indycze 4 szt
Kucharek przyprawa do potraw
włoszczyzna
masło

Przepis i sposób przygotowania na: golonki indycze podsmażane

Golonki myjemy, zalewamy zimną wodą i zagotowujemy. Zbieramy szumowiny, dodajemy warzywa i przyprawy i gotujemy na wolnym ogniu do ich miękkości tj około 1,5 godziny. Ugotowane mięso wyciągamy z rosołu, wyciągamy widoczne ścięgna i obsmażamy na roztopionym maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 12.02.2013 20:40
lubimy
kuklik 24.01.2013 18:38
przepyszne
Botwinka 27.12.2012 14:53
super
magdziorka6 27.12.2012 14:07
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak