Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka w galareciez warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 1 kg
włoszczyzna 20 dag
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
białko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka w galareciez warzywami

Golonkę myjemy, kroimy na porcje.
Golonkę zalać wodą, posolić i ugotować.
Pod koniec gotowania dodać warzywa.
Szklankę wody z golonki wymieszać z koncentratem pomidorowym i jednym białkiem, zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Wywar wylać na pokrojoną drobno golonkę, dodać do niego pokrojone drobno warzywa.
Pozostawić do ostygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 22.07.2012 14:33
smaczne:)
kate.500 15.07.2012 13:59
pycha
Norgiusz 18.04.2012 07:43
lubie golonke
magical66 02.11.2011 16:03
ciekawe
Dorota59 09.06.2011 08:58
ale bym teraz zjadła taką goloneczkę
Ania67 22.05.2011 11:07
super
AgaS10 16.05.2011 14:01
ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak