Przepis i sposób przygotowania na: Golonka na kapuście
Kroki postępowania
Golonkę zalewamy wodą, dodajemy obraną cebulę pokrojoną na pół, listki oraz ziele. Gotujemy ok. 2 godziny na małym ogniu.
Soczysta golonka na kapuście, to aromatyczne danie! Dzięki pysznej marynacie jest pełne smaku! Idealnie nada się na obiad, podana w towarzystwie kiszonej kapusty.
golonka wieprzowa | |
woda | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
cebula | 1 |
marynata | |
olej roślinny | |
sól do smaku | |
ocet winny czerwony | 2-3 łyżki |
majeranek |
Golonkę zalewamy wodą, dodajemy obraną cebulę pokrojoną na pół, listki oraz ziele. Gotujemy ok. 2 godziny na małym ogniu.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: