gołąbki z peczakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    600 g
  • kapusta włoska

    1 szt
  • cebula

    200 g
  • pęczak

    400 g
  • jaja

    2 szt
  • przyprawy

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę pokroić w kosteczkę połaczyć razem z mięsem mielonym dodać jaja, nast dodać ugotowaną kaszą pęczak przyprawić, liście kapusty sparzyć następnie zawijać w farsz w kapustę , następnie dusić do miękkości

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat