Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z peczakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 600 g
kapusta włoska 1 szt
cebula 200 g
pęczak 400 g
jaja 2 szt
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z peczakiem

cebulę pokroić w kosteczkę połaczyć razem z mięsem mielonym dodać jaja, nast dodać ugotowaną kaszą pęczak przyprawić, liście kapusty sparzyć następnie zawijać w farsz w kapustę , następnie dusić do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak