Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z czerwonej kapusty
Kroki postępowania
Dusimy do miękkości ok 20 minut.
Smacznego!
kapusta czerwona | 1 główka |
mięso mielone | 1/2 kg |
cebula | 1 |
czosnek | 1 ząbek |
ryż | 10 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
kostka rosołowa | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: