Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołabki z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
ryż 1 szkl
mielone mięso 30 dag
cebula
boczek wędzony 15 dag
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz mielony
pieczarki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: gołabki z czerwonej kapusty

kapustę sparzamy i oddzielamy liście boczek i cebulę kroimy w kostkę podsmażamy i mieszamy z ręsztą składników farsz doprawiamy do smaku ryż musi byc ugotowany farsz nakładamy na liście i zwijamy podsmażamy podlewamy wodą i gotujemy do miękkości sos mozemy zaprawic koncentratem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak