Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska
mięso mielone 1 kg
przecier pomidorowy
ryż (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki

Kapuste gotujemy, zeby liscie nam ladnie odeszly. W misce meiszamy mieso z ugotowanym ryzem i przyprawami. Farsz wkladamy w liscie kapusty, powstale golobki ukladamy na rozgrzanym oleju w garnku, zalewamy woda i gaotujemy. Dodajemy przecier pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 22.07.2012 08:40
uwielbiammmm!
Magula 10.07.2012 21:39
zjadłabym gołąbka
madi356 10.08.2011 19:00
pycha,robiłam kiedyś z kapustą włoską są przepyszne :)
edyta44 17.03.2011 11:58
pycha
Allice 17.10.2010 11:19
musze wypróbowac takie z włoską kapustą :)
pacpaw 14.10.2010 08:58
ja z włoską nigdy nie jadłem gołąbków, ale dzięki temu przepisowi niedługo to się zmieni. :)
gusia1000 10.10.2010 19:45
Lubię gołąbki z włoskiej kapusty.
Kate131 10.10.2010 15:11
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak