Przepis i sposób przygotowania na: Gofry z czerwonymi porzeczkami z nutą czekolady
Kroki postępowania







mleko |
2 szklanki
|
mąka pszenna |
2 szklanki + 2 łyżki
|
jajko |
2 sztuki
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
1 szczypta
|
cukier puder |
2 łyżki
|
olej |
1/4 szklanki
|
proszek do pieczenia |
0,5 łyżeczki
|
czerwona porzeczka |
|
sos |
50-70 ml - sos czekoladowy
|
cukier puder |
|
mięta liście |
|
olej |
3 łyżki - do smarowania gofrownicy
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: