Gofry ryżowo bezglutenowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 sztuki
  • mąka ryżowa

    100 gram
  • Soda oczyszczona Prymat

    1/4 łyżeczki
  • olej

    2 łyżki
  • mleko

    3/4 szklanki roślinnego
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać ze sobą. Nakładać na natłuszczoną gofrownicę.
Podawać z ulubionymi dodatkami.
W wersji na słodko można dodać łyżeczkę cukru kokosowego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
w mojej kuchni 19.06.2017 13:12
smacznie wyglądają
Ewa Wojtaszko 19.06.2017 11:56
uwielbiam goffery :)
ilka01 19.06.2017 11:37
super propozycja :)
Justi2401 19.06.2017 10:52
Pięknie wyglądają, jakie rumiane :)
bietka 19.06.2017 10:26
smaczne gofry : )
Bożena Matuszczyk 19.06.2017 08:51
Wyszły Ci super.;)
Patrycja33 19.06.2017 00:20
ale mam teraz ogromną ochotę na gofra!
Róża1 18.06.2017 22:20
wspaniały przepis !!!!!!!
bertpvd 18.06.2017 22:19
Pięknie wyglądają
mirosława4 18.06.2017 21:13
bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat