Przepis i sposób przygotowania na: Gładzica na sosie pieczarkowo - kokosowym
Rybę opanierować w mące, jajku i bułce tartej z łyżką wiórków kokosowych. Usmażyć na złoty kolor. Wyłożyć sos, na niego rybę, podawać np. z ryżem
filet z dowolnej ryby | 5 |
pieczarki | 250 g |
cebula | |
ząbek czosnku | |
cytryna | |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
żurawina | |
mleczko kokosowe | 400 ml |
wiórki kokosowe | |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: