Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gąski z blachy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło do smaku
grzyby gąski 5 typ: zielonki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gąski z blachy

Gąski- same kapelusze umyć,wyszczotkować,ułożyć na gorącej blasze kuchni węglowej do góry blaszkami. Po upieczeniu/ok.10 min/ posolić,zdjąć z blachy
nałożyć łyżeczką masło. To jest to!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 27.12.2013 12:53
takich gąsek nie jadłam
Kate131 31.10.2012 08:14
nie jem gąsek:(
pestka 26.10.2012 09:22
Gąsek takich nie jadłam SMACZNE TO
gusia1000 25.10.2012 16:04
Na pewno są dobre. Głos oddany.
IwonaKa 24.10.2012 21:05
pyszności,kiedys jadłam tak u babci,w tej chwili mam gazową kuchenkę,szkoda
Bernadeta1 24.10.2012 01:13
nigdy takich nie jadłam,wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak