Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galereta wieprzowa.

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

golonka wieprzowa 3 szt
marchewka 3 szt.
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt.
Ziele angielskie całe Prymat 5
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Galereta wieprzowa.

Golonkę gotujemy dodajemy liść,ziele,marchewkę doprawiamy łyżeczką soli pierz,kucharek.Wszystko gotujemy aż mięso będzie odchodzić od kości,potem wyciągamy,drobno kroimy i przekładamy do pojemników.Wywar przecedzamy przez sito i zalewamy mięso.Jak ostygnie to do lodówki.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak