Galereta wieprzowa.

Galereta wieprzowa.

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • golonka wieprzowa

    3 szt
  • marchewka

    3 szt.
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • Liść laurowy suszony Prymat

    3 szt.
  • Ziele angielskie całe Prymat

    5
  • przyprawa do potraw Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Galereta wieprzowa.

Golonkę gotujemy dodajemy liść,ziele,marchewkę doprawiamy łyżeczką soli pierz,kucharek.Wszystko gotujemy aż mięso będzie odchodzić od kości,potem wyciągamy,drobno kroimy i przekładamy do pojemników.Wywar przecedzamy przez sito i zalewamy mięso.Jak ostygnie to do lodówki.Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat