Przepis i sposób przygotowania na: Galaretki drobiowe
W salaterkach układmy cząstę jajka ,natke pietruszki i pokrojone mięsko.Wszystko zalewamy przygotowanym płynem .Odstawiamy do wystudzenia a następnie do lodówki aby stężała.
kurczak | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
por | 1 |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: