Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka wieprzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

nóżki wieprzowe 2
golonka wieprzowa 1
woda 2 l
Liść laurowy suszony Prymat 3 listki
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
sól do smaku
marchewka 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka wieprzowa

Do garnka nalać wody. Włożyć nóżki i golonkę, dodać przyprawy oraz marchewkę. Gotować 3 godziny na wolnym ogniu. Następnie wyjąć wszystko z wywaru. Drobno pokroić mięso oraz marchewkę. Włożyć do salaterek. Odstawić do wystygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak