Galaretka truskawkowa z bitą śmietaną i musem truskawkowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretka truskawkowa

    1 opakowanie
  • bita śmietana

    1 opakowanie
  • truskawki

    20 dag
  • cukier

    4-5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretkę przygotowujemy według przepisu.Wlewamy do małych forem i odstawiamy do zastygnięcia.Truskawki miksujemy z cukrem.Na talerzyki wykładamy z foremek galaretki.Dekorujemy bitą śmietaną i musem z truskawek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
madzialena19 06.05.2013 11:46
Dobry deser .
halina16 17.10.2012 17:06
Pyszny deser.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat