Składniki:
żołądki indycze | 60 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
pieprz ziarnisty | 3 szt. |
ziele angielskie | 3 szt |
Koperek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
żołądki indycze | 60 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
pieprz ziarnisty | 3 szt. |
ziele angielskie | 3 szt |
Koperek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: