Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta z nóżek wieprzowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

nóżki wieprzowe 2 szt
marchew 1 szt
czosnek 6 zabków
ziele ang 15 szt
Liść laurowy suszony Prymat 6 szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z nóżek wieprzowych

Do garnka wkładamy nóżki, obraną marchewkę i czosnek, przyprawy, zalewamy wodą i gotujemy na wolnym ogniu 3 godziny (po 2 godzinach gotowania solimy). Po tym czasie wyjąć mięso i marchewkę, rozdrobnić, rozłożyć do miseczek i zalać wywarem. Kiedy przestygnie, wstawić do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 08.11.2011 21:00
ja też :)
Grażyna13 07.11.2011 21:38
Bardzo lubię !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak