Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta wieprzowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso chude wieprzowe w.g,uznania
golonka 1 szt
jarzyna do smaku
sól do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2/3 szt
ziele angielskie kilka ziarenek
Żelatyna wieprzowa Prymat 1-2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wieprzowa

Ugotować mięsko z dodatkiem jarzyn do miękkości.Wystudzić,pokroić.Wywar przelać przez sito,dodać mięso,pokrojoną marchewkę i przelać do miseczek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 16.12.2013 10:35
Oj! dawno takiej nie jadłam :-)
alaaa 20.06.2013 09:20
smacznie wygląda do tego seta i ,,,
Motorek 17.06.2013 10:06
uwielbiam galaretkę
IZABELA29 21.04.2013 09:29
ja dziś robię ale drobiową .
misia53 21.04.2013 06:07
nie ma to jak galaretka na golonce
kuklik 25.03.2013 18:58
smakowita i apetyczna
Wafelek2601 02.02.2013 10:50
Uwielbiam galaretę wieprzową
Łukasz15 12.05.2012 09:49
pycha
Krystyna32 10.04.2012 08:42
super
Wacław 01.11.2011 09:24
pyszna kolacja,cos dla mnie !
IZABELA29 13.08.2011 10:57
lubię galarety z ładnych foremek
Justa32 06.08.2011 22:18
super
Ania67 02.08.2011 11:26
uwielbiam
ben-ka 16.03.2011 09:31
ja daję jeszcze czosnek duuuużo czosnku:)
Nina7 14.03.2011 09:57
Uwielbiam galarety!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak