Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

frykadele z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 500 g
jaja 2 sztuki
bułka tarta pikantna 4 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyżeczki
żółty ser 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: frykadele z serem

Mięso dokładnie wyrabiamy z pozostałymi składnikami, dzielimy na 8 równych części. Do środka każdego kotleta wkładamy trochę utartego sera i formujemy ładne podłużne frykadelki. Smażymy na oleju z obu stron. Podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 25.09.2012 13:34
super
sara1 12.09.2012 19:34
apetyczne
[email protected] 25.06.2012 15:42
Pychota
fictor123 22.06.2012 10:18
fajne
Ania67 15.06.2011 08:43
pycha
rzenia15 24.05.2011 10:56
bardzo dobre
anemon 16.05.2011 08:39
Bardzo smaczne.
Justyna Jussstiii 03.05.2011 22:10
super
annagebalska 03.04.2011 15:30
pycha
justka 16 24.10.2010 14:54
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak