Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

frittata na parze z dodatkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2-3 sztuki
żółty ser starty 1 łyżka
mleko 1 łyżka
cebula 30 gram
papryka czerwona 30 gram
szpinak 30 gram
szczypiorek 10 gram

Przepis i sposób przygotowania na: frittata na parze z dodatkami

Jajka roztrzepuje z ser startym i mlekiem. Warzywa myje susze, siekam. Parowar wykładamy zmoczonym,wyciśniętym papierem do pieczenia. Wrzucamy tam farsz (posiekana cebula, papryka, szczypior, szpinak) i zalewamy masą jajeczną. Parujemy ok 20 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 08.01.2017 11:00
lubię takie jedzonko :)
ilka01 08.01.2017 10:24
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak