Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fritata z botwinką i ogórkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt
botwinka pół pęczka
ogórek 1 szt
pieprz
sól
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fritata z botwinką i ogórkiem

W miseczce roztrzepać jajka z przyprawami.
Ogórka obrać, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w niewielkie kawałki.
Botwinkę umyć i rozdrobnić.
Warzywa dodać do jajek, wymieszać i wylać na patelnię. Przykryć przykrywka i piec ok 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak