Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie ślimaczki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Ciasro francuskie 1 szt
konfitura malinowa 150 gram
żółtko jajek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie ślimaczki

Ciasto wystarczy rozłożyć posmarować konfiturą na całej powierzchni . Pokroić w paski 2 centymetrowe posmarować rozbełtanym żółtkiem . Piec na papierze do pieczenia. Pieczemy 25 minut 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 26.07.2013 20:44
proste jest zawsze smaczne
idealme 01.07.2013 13:11
uwielbiam takie smaki ! :)
aisoglam 01.07.2013 13:03
Pychotka :)
tomek18 01.07.2013 12:48
super!!! :)
Piotr-21 01.07.2013 12:33
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak