Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FRANCUSKIE ŚLIMACZKI

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
szynka szwarcwaldzkiej 10 plastrów
parmezan 100 starty

Przepis i sposób przygotowania na: FRANCUSKIE ŚLIMACZKI

Ciasto rozwijamy na papierze do pieczenia. Układamy szynkę i posypujemy startym parmezanem. Zwijamy strudel,kroimy na 2-3 cm plastry i układamy na blasze.Pieczemy około 15 minut w 200 stopniach.
Szybka i pyszna przekąska przed telewizor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 13.03.2013 08:04
pyszny przepis
IKrakowianka 07.02.2013 17:21
bardzo smaczne
Goya 26.01.2013 18:30
super
Motorek 09.10.2012 08:51
ciekawy przepis
Miki 03.09.2012 14:00
ciekawe
maciek7 19.08.2012 21:31
pycha
fictor123 28.07.2012 09:35
super
Bożena13 22.07.2012 10:55
Ja osobiście bardzo lubię te ślimaczki;) polecam;))
Andysz 30.06.2012 00:44
rewelacja;)
adelajda 27.06.2012 18:47
fajne
Dorian 26.06.2012 07:43
pomyslowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak