Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie paszteciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 500 GRAM
cebula 1 sZTUKA

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie paszteciki

Pieczarki myjemy ,na rozgrzanym oleju podsmażamy pokroioną w kostkę cebulę dodajemy pieczrki, z ciasta wycinamy kwadraty, napełniamy łyżeczką farszu , składamy w kwadraty i zlepuamy pieczemy ok 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 21.10.2011 11:52
świetne
iwona332 23.05.2011 10:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak