Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie/nie mrożone |
ser twarogowy | 40 dag |
jabłka | 3 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
cynamon | 1 łyżeczka |
kasza manna | 1 łyżka |
lukier biały | - w opisie |
ciasto francuskie | 1 opakowanie/nie mrożone |
ser twarogowy | 40 dag |
jabłka | 3 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
cynamon | 1 łyżeczka |
kasza manna | 1 łyżka |
lukier biały | - w opisie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: