Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie grzebyki z marmoladą różaną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
marmolada
białko 1
cukier do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie grzebyki z marmoladą różaną

Kroki postępowania

1
Ciasto francuskie pociąć na prostokąty, przez środek każdego prostokąta położyć marmoladę.
Krok 1 - Francuskie grzebyki z marmoladą różaną foto
2
Ciastka złożyć na pół i ponacinać z boku a następnie posmarować białkiem i posypać cukrem.
Krok 2 - Francuskie grzebyki z marmoladą różaną foto
3
Pieczemy w temperaturze 220 stopni około 12 minut.
Krok 3 - Francuskie grzebyki z marmoladą różaną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magduś83 03.12.2013 21:57
uwielbiam takie ciacha :)
Kasia36 06.02.2013 20:45
super
Botwinka 08.01.2013 10:36
świetne
KasiaK90 08.01.2013 09:53
uwielbiam takie pyszności
Poison1988 08.01.2013 09:34
świetne :) ciacha francuskie to jest to, nie trzeba wcale dużo a efekt wyśmienity!
Joanna46 08.01.2013 08:15
Wszystko z ciastem francuskim jest pyszne.
Alex_M 08.01.2013 00:32
pycha!
aisoglam 07.01.2013 22:29
Ślicznie wyglądają te grzebienie.
ziutula
ziutula 07.01.2013 22:29
lubię, a różaną bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak