Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flaki suche wołowe 1 kg
włoszczyzna
wywar drobiowo-wołowy

Przepis i sposób przygotowania na: flaki

Flaki obgotować 2 razy. Z włoszczyzny i kostki bulionowej przygotować wywar.Ugotowane flaczki wrzucamy do wywaru. Dodajemy przyprawę do flaków i doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 08.11.2012 18:15
wyglądają smakowicie:)
m1monika 02.01.2011 16:40
uwielbiam!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak