Składniki:
flądra | 1-2 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 4-5 ząbków |
cebula | 1 szt |
sos worcestershire | 2 łyżki |
mąka | 3-4 łyżki |
masło | 3 łyzki |
olej | 1/2 szklanki |
flądra | 1-2 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 4-5 ząbków |
cebula | 1 szt |
sos worcestershire | 2 łyżki |
mąka | 3-4 łyżki |
masło | 3 łyzki |
olej | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: