Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flądra z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flądry wypatroszone 4 sztuki
sól
pieprz
olej 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: flądra z grilla

ryby czyszczę z łusek, myję , suszę, oprószam solą i pieprzem, smaruję olejem i smażę po 4 minuty z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 06:06
samo zdrowie
sznycel 29.08.2012 19:21
wybieram zawsze okazy o błyszczącej łusce z czerwonymi punkcikami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak