Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra w orzechach

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety flądry 60 dag
sok z cytryny 2 łyżki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyżeczka
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
orzechy siekane 5 łyżek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra w orzechach

Rybę porcjujemy,skrapiamy sokiem z cytryny.Nacieramy przyprawą i schładzamy w lodówce.Następnie rybę maczamy w rozbełtanym jajku oraz tartej bułce wymieszanej z orzechami.Smażymy na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 21.05.2011 11:29
pyszne
jasiek 10.05.2011 23:23
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak