Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra smażona w towarzystwie fasolki szparagowej

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
fasolka szparagowa 500 g
olej do smażenia
flądra 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra smażona w towarzystwie fasolki szparagowej

Sporządzoną flądrę umyć osuszyć .Przyprawić sola i pieprzem.Obtoczyć w jajku i w bułce.Smazyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.Fasolke szparagowa ugotowac w osolonej wodzie.Do fasolki można przyrządzić sos lub polac masełkiem z bułka tarta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 05.03.2014 08:24
Rewelacyjnie wygląda to danie, ale proszę Cie podaj przepis jak zrobiłeś ten sosik do fasolki, wygląda tak smacznie:)
anusq18
anusq18 27.01.2014 12:14
Musiało być przepyszne
Luki 26.01.2014 09:26
bardzo lubie
pawel123 25.01.2014 20:26
pychotka mniam
Milka100 25.01.2014 19:04
Pyszna rybka z fasolką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak