Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaczki wieprzowe

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka
mąka 1 łyzka
włoszczyzna 1/2 (krojona w paski)
flaki wieprzowe 1 kg
Ziele angielskie mielone Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: flaczki wieprzowe

Flaki opłukać i zagotować 3 razy odlewając za każdym razem wodę. W garnku zagotować wodę, wrzucić włoszczyznę,flaki, przyprawy i gotować do miękkości. Doprawić do smaku i podbić mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 15.10.2013 09:58
moje ulubione danie
mamusia1 12.08.2013 22:38
bardzo je lubię
mamusia1 04.04.2013 08:41
bardzo je lubię
[email protected] 30.06.2012 20:39
Pychota
MAR3STA 01.05.2012 18:05
smaczne
daria899 02.03.2011 11:10
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak