filety z sandacza w ziołach

filety z sandacza w ziołach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z sandacza

    4 szt
  • oliwa

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    4 łyżki
  • cytryna

    1 szt
  • zioła posiekane

    4 łyżki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania filety z sandacza w ziołach

Filety płuczemy i osuszamy.Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny ziołami np rozmarynem,natką pietruszki,melisą cytrynową,solą i pieprzem i smarujemy filety i odstawiamy na 15 min.Filety grillujemy 7 min z każdej strony.Cytrynę kroimy w plasterki i dekorujemy nimi rybę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Elżbieta17 14.08.2011 15:31
Pyszna rybka:)
Krystyna32 19.06.2011 00:08
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat