Filety z kurczaka z koperkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka podwójny

  • koperek

    1 pęczek
  • sól

  • pieprz

  • jajko

    1
  • mąka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej do smażenia

  • masło

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso myjemy, kroimy na kotlety i rozbijamy. Przyprawiamy solą i pieprzem.
Masło kroimy na kawałki i kładziemy na mięso. Koperek drobno siekamy i kładziemy na masło, zawijamy. Panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na oleju. Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat