Składniki:
filety z ryby | 50 dag |
pieczarki | 20 dag |
fasolka szaragowa | 20 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyzki |
sok z cytryny | 1 łyzka |
oliwa | 2 łyzki |
śmietanka | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
filety z ryby | 50 dag |
pieczarki | 20 dag |
fasolka szaragowa | 20 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyzki |
sok z cytryny | 1 łyzka |
oliwa | 2 łyzki |
śmietanka | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: