Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety z indyka w maksykańskiej marynacie

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marynata meksykańska do mięsa 2 szt.
olej roślinny 50 ml.
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: filety z indyka w maksykańskiej marynacie

Filety z indyka podzielić na części i rozbić tłuczkiem. Do miski wsypać marynaty i wlać olej. Wymieszać drewnianą łyżką. Dodać filety i wymieszać Zostawić w lodówce na noc. Na drugi dzień można usmażyć na patelni, upiec w piekarniku lub grilować. Bardzo ostre!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 24.03.2011 09:15
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Izabela/bella81 29.11.2010 11:17
uwielbiam ostre potrawy:)
mamusia1 07.10.2010 13:49
muszą być bardzo ostre?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak