Filety z flądry

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z flądry

    4
  • koperek

    4 gałązki
  • oliwa

    3 łyżki
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • wino białe wytrawne

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet umyć i osuszyć posypać pieprzem. Ułożyć w posmarowanym oliwa naczyniu do zapiekania. na każdym filecie położyc gałązkę koperku. zalać winem nakryć folią aluminiową. wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec ok 10 minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jerry1 28.02.2012 09:55
dobre:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat