Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety sledziowe z musztardą i curry

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 4 szt.
cebula biała 1/2 szt.
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
majonez tradycyjny 4 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: filety sledziowe z musztardą i curry

Cebule obrać i pokroić w plasterki. Przełożyć do miseczki, dodać majonez , musztardę i curry. Dobrze wymieszać. Filety śledziowe przełożyć do miseczki, polać sosem i doprawić przyprawa kucharek. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 31.03.2011 11:02
pycha
Margo1 26.09.2010 19:18
Dobre w sam raz na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak