Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filetowane udka z kurczaka w panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udka kurczaka 3 sztuki
pimidorek 2 sztuki
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: filetowane udka z kurczaka w panierce

filetujemy udka rozbijamy jak na schabowe maczamy w panierce i smarzymy potem dekorujemy ogórkiem i pomidorkiem nasze jedzonko dekoracje sie zjada oczywiscie potem i już możemy podać do stołu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata77 16.06.2011 06:50
ładnie to wygląda
Gonia555 01.02.2011 16:53
Aż ślinka \"cieknie\"....
Sloneczko222 23.09.2010 19:02
bardzo ładnie udekorowałaś:) Noi oczywiście pyszne napewno:)
izoldaaa6 29.08.2010 13:23
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak